Vær med på Team ESSVE!

 

Vær med på Team ESSVE!

At lytte til og forstå vores kunder, er grundlaget for ESSVEs succes. Faktisk er der rigtig mange af vores produkter, der er opstået som en direkte følge af dialog med håndværkere omkring konkrete problemstillinger, der kunne løses bedre.

Derfor søger vi nu Danmarks bedste professionelle håndværkere til Team ESSVE. Team ESSVE tester vores bedste og nyeste produkter indenfor befæstigelse og er samtidig ambassadører for ESSVE i Danmark.

Som en del af TEAM ESSVE, får du adgang til uddannelse, ESSVE arrangementer, fokusprodukter, nyhed- og produktlancering før alle andre, og en ESSVE startpakke bestående af vores unikke ESSBOX-system inkl. produkter.

Du vil løbende, cirka en gang om måneden, modtage fokus- og produktnyheder som du tester, afprøver, og dokumentere via billeder og kommentar på Facebook/ESSVE Danmark. Der vil også være mulighed for at deltage i interne arbejdsgrupper der tester for vores udviklingsafdeling, og derved at få en unik indsigt i, og påvirkning af fremtidens produktudvikling indenfor befæstigelse.

Som ”ambassadør” for ESSVE, regner vi selvfølgelig med at du syntes godt om ESSVE, blander dig i debatten på Facebook/ESSVE Danmark og LinkedIn/ESSVE Danmark, og derved med til at sprede budskabet til venner, kollegaer og din lokale trælast.

Selvfølgelig bliver du også medlem af ESSVE PRO CLUB og modtager automatisk prøver på nye produkter.

Kort fortalt:

– Du er en af Danmarks dygtigste håndværkere

– Om du er mester, svend eller ansat, spiller ingen rolle. Men du skal være aktivt i arbejde.

– Vi søger alle typer faglærte håndværkere, men primært snedkere og tømrere

– Du er positiv, men ikke ukritisk over for ESSVEs produkter

– Du er stolt over dit håndværk

Vi udvælger løbende håndværkere til Team ESSVE, så send os straks en ansøgning til nedenstående mail, og skrive hvorfor du gerne vil være med på Team ESSVE.

Send en mail til infodk@essve.com