Siden 1970 har nordiske håndværkere valgt ESSVE for vores solide løsninger, og vores vision er at være den oplagte leverandør, til de skandinaviske håndværkere og forhandlere.

Vi vil gøre håndværkerens hverdag mere sikker og lønsom. I vort brede sortiment – med mere end 4000 artikler – findes alt fra traditionelle håndsøm til innovative løsninger for tunge monteringsopgaver i træ, beton og stål.

ESSVE Danmark er en del af ESSVE Produkter AB, og er markedsledende distributør af befæstigelse i norden. ESSVE har salgskontor i 10 lande og 250 medarbejdere.

Sammen med SKYDDA, LUNA, GRUNDA og GIGANT, er ESSVE en del af den svenske handelskoncernen B&B TOOLS AB, som er noteret på børsen i Stockholm, og omsætter for 8 milliarder SEK.

Alle leverancer kommer fra fælles centrallager, og store leveringsfordel kan opnås ved indgåelse af aftale med virksomhederne indenom B&B TOOLS.

B&B    Luna    Gigant    Grunda    Skydda

Bank: Handelsbanken

Konto: 0890 1113859

BIC: HANDDKKK

VAT reg. nr.: SE556252152501

IBAN DK09 0890 000 111 3859

ESSVEs kvalitet

Følelsen af kvalitet gennemsyrer hele vores program. Den omfatter funktionalitet, kompetence og tilgængelighed, og det er afspejlet i vores produktkatalog. Du skal føle dig helt tryg, når det gælder leveringssikkerhed, og vi tilbyder kun produkter og service i den rette kvalitet til laveste totalomkostning.

ESSVE bestræber sig på at imødekomme markedets krav og forventninger. Håndværkeren skal kunne være sikker på, at produkter fra ESSVE opfylder alle europæiske krav, og alle vores produkter er alle CE godkendt samt testet til det nordiske klima.

ESSVE er ISO: 14001:2004 og ISO 9001:2008-certificeret.

ESSVEs service

Håndværkeren vil altid være vores fokus. Vi vil gøre vores bedste for at hver enkelt håndværker kan udføre deres arbejde bedre, mere effektivt, mere sikkert og mere miljøvenligt.

Vi bestræber os på at have gode og professionelle relationer med vore samarbejdspartnere. Med gennemtænkte butikskoncepter og tydelig information på vor emballager, gør vi det enkelt at vælge det rigtige produkt.

Vi fokuserer løbende på produkttræning for vores forhandlere, og ESSVE medarbejdere. Og vi gennemfører årlige tilfredshedsanalyser for hele tiden at være på forkant med vores marked.

ESSVEs miljøpolitik

ESSVE tager ansvar for kommende generationer, og har i et årti arbejdet med at mindske negative miljøpåvirkninger. Vores fokus på miljøet er en del af vores hverdag, og vi kræver at medarbejdere, kunder og leverandører, tager et fælles ansvar for miljøet. Derfor er der formuleret retningslinjer for hele vores supply chain.

Produkter

Vi arbejder løbende med at erstatte produkter med andre, som påvirker miljøet mindre.

Distribution

Vi optimerer løbende vores distribution sammen med B&B TOOLS Supply Chain, så vi kan lave samlet leveringer fra vor centrallager.

Vognpark

Vores vognpark er udskiftet med biler der kører på el, etanol, biogas eller dieseldrift med partikelfilter.

Leverandører

Vi arbejder med at øge andelen af producenter som er ISO 14001 certificerede, og ESSVE har indført spørgskemaet Supplier Assessment Form til vores leverandører, samt Factory Audit og Supplier code of conduct.