ESSCON

Turen til byggemarkedet efter skruer og beslag koster dyrt i mandetimer og sætter arbejdet på byggepladsen i stå. Selv om befæstigelse i gennemsnit kun står får 2-3 procent af de samlede omkostninger ved byggeprojekter, så tegner de sig for helt op til 60 procent af anskaffelsestiden.

Med ESSCON konceptet får man leveret en container direkte til byggepladsen med de befæstigelses-materialer, man skal bruge. Containeren bestilles altid hos byggemarkedet og man kan let bestille nye produkter, der fyldes i containeren uden at man behøver gøre mere.

ESSVE har beregnet, at i gennemsnit står befæstigelse for 2-3 procent af de samlede omkostninger ved byggeprojekter. Men de tegner sig for helt op til 60 procent af anskaffelsestiden. Dermed kan ESSCON være med til at spare meget tid og øge effektiviteten på byggepladsen.

Oven i købet har ESSVE udviklet en app, hvor man kan bestille nye produkter til ESSCON direkte fra sin smartphone på byggepladser. Og levering sker helt ned til 24 timer efter bestillingen er afgivet. Appen er baseret på ESSVE Toolstore (online bestilling) og direkte forbundet til byggemarkedet, der har leveret ESSCON containeren. Forhandleren kan her vælge at levere fra sit eget lager eller fra ESSVE’s lager.

Containeren er organiseret i overskuelige reoler og indeholder naturligvis alle produkter i ESSVEs ESSBOX koncept; plastikbokse, der er stød- og vejrbestandige, hvor låget kan åbnes og lukkes igen og igen og gør det muligt at stable boksene på hinanden uden, at de vælter. Ottefods containeren kan konfigureres efter behov og kan også leveres med ESSBOX kufferter, der gør det nemt at pakke skruer fra containeren til det sted på byggepladsen, hvor de skal bruges.

Flere oplysninger om ESSCON

Læs mere i vores brochurer herunder, og skriv til infodk@essve.com.

ESSCON-brochure til dig som er håndværker (PDF – nyt vindue)

ESSCON-brochure til dig som er forhandler (PDF – nyt vindue)

ESSCON ON SITE