Carl Hassing

Carl Hassing – fra fjernlager til nærlager

Fra fjernlager til nærlager – dette var opgaven, for Carl Hassing en af Danmarks største producenter, indenfor grøn energi. Ønsket var, at øge både effektivitet og produktivitet.

Carl Hassing har, ud fra disse ønsker, opstillet et transportabelt lager, i form af en 8 fods ESSCON container med indbyggede reoler, så kunden altid har sine befæstigelsesprodukter indenfor rækkevidde. Fokus har været på en overskuelig adgang til produktinformationer, så kunden ikke blot får sine produkter tættere på, men også undgår andenhåndssortering og letter genbestilling.

Der er efterfølgende aftalt faste intervalbesøg, med løbende opfyldning, for at sikre at produktsortimentet hele tiden passer til behovet. Alt dette har været muligt, gennem tæt samarbejde med Essve, som har bidraget med ESSCON til projektet.

Carl Hassing forhandler Essves samlede program.

Kontakt Essves Sales Manager, Peter Rasmussen, for mere information.

Læs originalartikel på Metal Supply DK.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *