Lemvigh-Müller

ESSVE rykker ind hos Lemvigh-Müller

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller får nu ESSVE-produkter på hylderne i alle sine 23 håndværkerbutikker. Med aftalen er ESSVE nu for alvor blevet landsdækkende. 

ESSVE har indgået aftale med Lemvigh-Müller – Danmarks største stål- og teknikgrossist med 23 håndværkerbutikker fordelt over hele landet – om at føre et udvalg af ESSVEs sortiment på hylderne i samtlige butikker. Det er fortrinsvis ESSVEs skruer og bolte, der bliver hyldevarer, mens resten af ESSVEs sortiment fås på bestilling i webshoppen på Lemu.dk eller gennem Lemvigh-Müller og ESSVEs sælgere med dag til dag-levering.

“Aftalen er lidt af en milestone for ESSVE i Danmark, da den betyder, at ESSVEs produkter nu fås i butikker over hele landet. Samtidig er Lemvigh-Müller en af de mest velrenommerede forhandlere til professionelle håndværkere, så vi kunne ikke drømme om et bedre match,” siger Peter Rasmussen, salgschef, ESSVE Danmark.

ESSVE er i gang med at opbygge sortimentet i håndværkerbutikkerne. Det vil være fuldt udrullet i alle 23 butikker i midten af oktober.

Kontakt Essves Sales Manager, Peter Rasmussen, for mere information.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *