montagelim eco pro

ESSVE lancerer miljøvenlig montagelim Eco Pro

ESSVE introducerer montagelimen Eco Pro – en miljøvenlig og vandbaseret montagelim, der både er let at arbejde med og samtidig holder 180 kg/m2 direkte ved monteringen – og selvfølgelig langt mere efter hærdning. ESSVE Montagelim Eco Pro er dermed markedets stærkeste lim inden for segmentet.

ESSVE lancerer nu Montagelim Eco Pro, der er hurtigtørrende og miljøvenlig lim, som er særdeles let at arbejde med. Eco Pro holder 180kg/m2 direkte ved monteringen og limer de fleste materialer som for eksempel træ, spånplader, beton, puds, leca, gips, stål og plastik, Den er perfekt til montering af lister, paneler og lignende.

“En montagelim kræver en række velafbalancerede egenskaber for at være optimal, hvor applikering, tørretid og styrke er kristiske i forhold til et godt slutresultatet. Montagelim Eco Pro er udviklet netop med disse egenskaber for øje, samtidig med at den er fri for farlig kemi. Dermed giver vi den professionelle håndværker et miljørigtigt valg, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten,” siger Peter Rasmussen, Sales Manager, ESSVE Danmark.

Montagelim Eco Pro er først og fremmest til indendørs brug, men den kan også anvendes udendørs, så længe limen får lov at tørre, inden den udsættes for regn eller lave temperaturer. Montagelim Eco Pro fås i både en hvid og en transparent version, der begge kan males over.

Med en bæreevne på op til 180kg/m2 direkte efter montering, er ESSVE Eco Pro markedets stærkeste vandbaserede montagelim. Når produktet er tørret, bygger den en udfyldende og stærk limfuge, der modstår slag, stød og vibrationer. Den fulde styrke nås efter to til syv døgn og er selvfølgelig langt stærkere end ved monteringen.

Om ESSVE Montagelim Eco Pro

Montagelim Eco Pro er en miljøvenlig montagelim helt fri for opløsningsmidler og lignende emner. Limen kan anvendes indendørs og udendørs, men bør ved udendørs brug applikeres og tørre, inden den udsættes for regn eller lave temperaturer under +5C. Efter gennemhærdning er limen vandfast og frostsikker ned til -10C. Alt efter applikation og temperatur varierer tørretiden, hvor slutstyrken nås efter 2-7 døgn.

Læs mere om Monatage Eco Pro her

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *