Essbox mini

ESSVE lancerer ESSBOX Mini

ESSVEs ESSBOX kuffert er, sammen med ESSVEs ESSBOX system markedets bedste opbevarings- og transportsystem til befæstigelse og skruer. Men mange kunder har efterspurgt en mindre udgave. Derfor lancerer ESSVE nu ESSBOX Mini, der måler 60 procent af den stor-sælgende original

ESSBOX Mini har alle de samme egenskaber som gjorde storebror til en succes, der har solgt mere end 200.000 kufferter i Norden, men er blot skrumpet til 60 procent af størrelsen. Ni ud af ti håndværkere, der bruger ESSBOX i dag, har nemlig ønsket sig en mindre udgave.

Den nye ESSBOX mini kan låse låget i to stillinger, hvilket gør det lettere at pakke ind og ud fra kufferten. Den har et integreret gummibelagt håndtag, der gør den behagelig og sikker at bære, og så passer den naturligvis til ESSVEs ESSBOX system, hvor alle skruer leveres i solide plasticbokse, der monteres let og sikkert i kufferten.

Med ESSVEs unikke opbevaringsløsning, ESSBOX System, slipper man for pap-æsker, der går i stykker, bliver våde eller falder sammen. Alle ESSVEs skruer leveres i transparente, slagsikre plastikbokse, der takket være et unikt patenteret mønster kan stables sikkert og stabilt.

ESSBOX kufferten lanceredes i februar 2012 og blev hurtigt en kæmpe succes i Norden. Bygget i holdbar plast med ESSVE patenterede mønster i bunden, der gør at skrueboksene altid står fast – uanset om du vælger at transportere én eller flere ad gangen. Samtidig har kufferten skumindlæg i låget, der slutter tæt til åbne skruebokse i kufferten, hvilket sparer tid, da man har adgang til alle sine skruer, så snart låget åbnes. ESSBOX Kufferten, der giver mindre spild af skruer, orden og overblik samt let og bekvem transport af befæstigelse, er solgt i mere end 200.000 eksemplarer i Norden.

ESSBOX Mini information

ESSBOX mini måler 435 mm i bredden, 366 mm i højden og er 108 mm dyb. Kuffertene kan stables og smarte opbevaringsløsninger til bilen fås som tilbehør med plads til 4 eller 7 kufferter. ESSBOX Mini er tilgængelig fra uge 10 og koster vejledende 298 DKK.

Læs mere om ESSBOX System

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *