ukendt

Efter dansk erfaring: ESSVE dropper TX25 i hele Norden

TX20 indføres på alle de populære 5mm træskruer. ESSVE har lyttet til danske håndværkere, der modsat resten af Norden, stort set ikke benytter TX25. Derfor udfaser ESSVE nu TX25 i hele Norden på alle 5 mm træskruer, så man fremover kan nøjes med at bruge TX20 på alle 4, 4.5 og 5 mm træskruer.

I Danmark har man ikke tradition for at bruge TX25 og det har været et irritationsmoment, at man skulle skifte bit, når man skulle bruge de populære 5mm skruer. Det har ESSVE lyttet til,

og har nu udviklet en en god og dyb TX20 kærv, der sikrer problemløs iskruning uden overkamning på alle 4, 4.5 og 5 mm træskruer.

“Vi har lyttet til de danske håndværkere, der ikke har tradition for at bruge TX25, som i resten af Norden. Og da vi altid arbejder for at gøre arbejdet bedre og lettere for den professionelle håndværker, udfaser vi nu TX25 i hele Norden. Det er et godt eksempel på, hvordan en god ide fra ét marked, bliver en fordel for alle. Nu kan alle nøjes med bare tre bitstørrelser til hele vores sortiment, “ siger Jörgen Falk, produktchef hos ESSVE.

ESSVE er allerede klar med indendørs 5 mm skruer i TX20, mens resten af sortimentet løbende udskiftes. TX20 erstatter TX25 på alle 5 mm træskruer i ESSVEs sortiment. Dermed bliver alle ESSVE træskruer i størrelserne 4, 4.5 og 5 mm nu med TX20, så man kun skal bruge tre bitstørrelser (TX10, TX20 og TX30) til hele ESSVEs sortiment.

De nye kærv-størrelser bliver tydeligt mærket på æsken.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *